Title Image

Bageterija - Sandwich Bar

O Nama

Mi tvoju želju da pojedeš nešto lepo, a zdravo i korisno, shvatamo vrlo ozbiljno. Zato su kod nas samo najbolji sendviči.

Bageterija

Naša Priča

Bageterija je dinamičan, trendi i potpuno nov koncept brze hrane, gde se sendviči prave na poseban način i sve su samo ne obični. Koristeći originalnu recepturu francuskog bageta, u prilici smo da ti ponudimo uvek hrskav i vruć baget. Jer, samo takav, može biti dobra baza za bogat sendvič, sa pažljivo odabranim i kreativno spojenim sastojcima.

Birali smo atraktivan, zanimljiv i razigran put

od sendviča do pravog obroka

Bageterija je brend za urbane, mlade ljude koji žive brzo, ali to ne znači da moraju tako i da se hrane. U našim baget obrok sendvičima je zastupljena i izbalansirana kompletna dnevna potreba organizma. Od domaće srpske šunke, preko ramsteka i hrskavih parčića pilećeg i ćurećeg mesa, drpanog praseta, pa sve do prelepih freš baget sendviča – svi u kombinaciji sa salatama, žitaricama, ukusnim prelivima…

najbolji sendviči

u Beogradu

Selekcija francuskih i italijanskih sireva koji mirišu na dalmatinske zalogoje, pripremljena je da se lako pretvori u prelive sa začinskim biljem ili grilovane dodatke sendvičima. Definitivno, to su najbolji sendviči Beograd, koji po ukusu prednjače u odnosu na sve do sada poznato, bar kada je brza hrana Beograd u pitanju. A kad ožedniš ili ti je do jedne lepe kafice, u našoj ponudi možeš naći razne kafe, čajeve, prirodne ceđene sokove, piva, vino.

posebni sendviči sa posebnim sastojcima

Uvek nešto novo

Milion kombinacija i milion prilika za uživanje. Uvek očekuj nešto novo kod nas. Posebne sendviče, sa posebnim sastojcima, posebnog ukusa. Zato je najbolje da ih probaš prvom prilikom i presudiš da li se bolje slažu sa limunadom, koka kolom ili pivom.

Kod kuće ili kod nas

sendviči su uvek proverena stvar

Bogatsvo sastojaka svakog našeg sendviča može biti ručak na točkovima ili obrok u modernom, inspirativnom, pomalo njujorškom ambijentu naše Bageterije. A može sve to i kod kuće, jer sve naše sendviče, salate i pića možeš naručiti online. I napraviti ambijent koji tebi najviše prija.

Čekamo te u Bageteriji na adresi Ruska 3a, Senjak.